Acasa


Gestoc

Gestoc - Program de gestiune pentru gradinite, scoli , licee, camine batrani, cantineProgram de gestiune pentru gradinite, scoli, licee

Programul usureaza munca administratorilor/contabililor, permitand calcularea si completarea automata a formularelor utilizate, atat la nivel de zi, cat si la nivel de luna, pe baza inregistrarii in program a intrarilor (facturi) si iesirilor (bonuri de consum) intr-un mod simplu si eficient. Toate celelalte documente (Lista zilnica de alimente, Centralizator lunar, Nir, fisa de magazie, situatia stocurilor, etc) se genereaza automat si se pot tipari in formatele cunoscute si utilizate (tipizate), timpul necesar calculelor de la finalul de luna devenind extrem de mic. Utilizarea programului este pe cat de simpla, pe atat de eficienta, interfetele de introducere date fiind similare cu documetele propriu-zise.

  • Calculeaza stocul la nivel de zi, pe baza introducerii facturilor de achizitii si a bonurilor de consum
  • Odata inregistrata factura de intrare, se genereaza si tipareste NIR-ul
  • Iesirile din gestiune se inregistreaza cu bon de consum
  • Calculeaza economiile/depasirile la nivel de zi si an, pe baza Listei zilnice de alimente, pe care o genereaza programul (din iesirile de pe bonul de consum)
  • Se genereaza automat si tipareste centralizatorul de consum pe o perioada data (de la data¬¶ la data), cu cantitati si valori zilnice consumate, precum si un total pe perioada (luna)
  • Se genereaza automat fisa de magazie pentru un produs
  • Se calculeaza si se tipareste balanta zilnica a stocurilor
  • Se pot tipari liste de inventariere, cu stocul scriptic, pentru inventariere anuala/la cerere.
  • Programul se poate folosi atat la gestiunea alimentelor, cat si la evidenta materialelor, sau /si obiectelor de inventar sau mijloacelor fixe, atat la gradinite cat si la scoli/licee.


  • La pornire programul va cere ziua, luna, anul, numarul de ordine pentru NIR, numarul de ordine pentru ziua de lucru, economiile sau depasirile din ziua respectiva. Pe baza facturilor si bonurilor de consum, va genera automat fisierele de date, va face calculele necesare si va genera si toate situatiile/raportarile necesare. Introducerea datelor de pe factura si de pe bon se face simplu, un furnizor sau un produs odata introdus in baza de date, el se alege dintr-o lista, pentru a ramane acelasi. Mai trebuie introdus numarul de copii, alocatia /copil, meniul, si apoi se obtin toate situatiile, rezultand o mare economie de timp, in special la sfarsitul lunii, cand centralizarile lunare mai trebuie doar tiparite, fiind gata calculate.Autosoft

E-mail: office@autosoft.ro
Telefon: 0744239020


Copyright Autosoft 2015.
Toate drepturile rezervate.