Acasa


Note

Program note de plata si gestiune pentru restaurante



Se introduc datele initiale: nume ospatari, produse din meniu, materii prime utilizate la bucatarie. Se introduc comenzile primite de ospatari, pe mese.

Se obtin (si se tiparesc, pe imprimanta cu ace sau cu jet de cerneala):
  • Bonuri pentru bucatarie si bar (pentru descarcarea gestiunii), care contin urmatoarele date: ospatar, data, ora, masa, produse, valoare;
  • Note de plata pentru clienti (produs, cantitate, pret unitar, valoare, total);
  • Liste de meniuri (pot fi tiparite oricand);
  • Statistici privind consumul de produse, pe ospatari, pe mese, pe bar, pe bucatarie (cantitative si valorice). La sfarsitul zilei aveti deja cat anume a incasat un ospatar, cat s-a vandut din bar, cat de la bucatarie, etc.
  • Retetar cu calcul automat al pretului pentru produsul respectiv.
  • Calculul consumului de materii prime in urma vanzarii sau anticiparea necesarului de materii prime pentru ziua urmatoare.
  • Calculul stocului
  • Borderou de incasari cu centralizatorul notelor
  • Utilizare simpla si eficienta. Meniurile, mesajele, comenzile si help-ul context senzitiv sunt in limba romana.

La cerere se poate adapta sau modifica pentru a corespunde pretentiilor dumneavoastra.

Autosoft

E-mail: office@autosoft.ro
Telefon: 0744239020


Copyright Autosoft 2015.
Toate drepturile rezervate.